Renovatie Zeiljacht Club Med 2

Legendarische vijfmaster krijgt upgrade!

Ter gelegenheid van het 30-jarige jubileum van de Club Med 2, wordt het historische zeiljacht in november compleet gerenoveerd. Met daarbovenop een nóg straffer routeaanbod en nieuwe programma’s vanaf internationale luchthavens.

Renovatie Zeiljacht Club Med 2 - Club Med Gent Omnitravel

Club Med 2 in het nieuw

Met grote renovaties lijkt de legendarische vijfmaster Club Med 2 zichzelf te hebben heruitgevonden, balancerend tussen traditie en moderniteit. De meest opvallende metamorfoses zijn bijvoorbeeld de 2.500 m² teakdekken, The Yacht Club Lounge, Le Monte-Carlo Restaurant en de bars op de zonnedekken. En dankzij de zeven nieuwe, compleet computergestuurde zeilen bespaart het schip maar liefst 25% energie.

Groter aanbod activiteiten

Ook het wellness- en het yoga-aanbod werden uitgebreid, net als de activiteiten vanop het watersportplatform op de achtersteven. Naast waterskiën, zeilen, suppen en snorkelen, kan je nu ook trapboarden en wingfoilen!

Cruises Caraïben Club Med

Exotische droombestemmingen zoals de Antillen, Colombia, Cuba, de Dominicaanse Republiek, de Kaaimaneilanden of de Britse Maagdeneilanden combineren op één luxueus cruiseavontuur? Deze winter staan verschillende Caraïbische vaarroutes met de Club Med 2 op de agenda.

Club Med Cruises Middellandse Zee

Volgende zomer staan heel wat interessante korte routes naar de Middellandse Zee van 4 en 5 dagen. Zo kan je je vakantie ook met een mini cruise combineren. Liever de grote tour van de Middellandse Zee? Vraag ons naar de 21-daagse route.

Contacteer ons

Bellen

+32 9 220 40 53

Mailen

info@omnitravel.be

Bezoeken

Kortrijksesteenweg 321, 9000 Gent