Frankrijk

Club Med Val d'Isère

Een dorpje genesteld in een vallei, schattige chalets van hout en steen… Welkom in de magie van Val d’Isère. Open de deuren van Club Med Val d’Isère en ontdek het eerste en tevens enige Club Med Exclusive Collection Resort in de bergen.

Een legendarisch en uitzonderlijk alpendorp

Een dorp genesteld in een vallei, met stenen en houten chalets… Welkom in de magie van Val d’Isère. Het Resort is stijlvol en authentiek in en biedt alles wat liefhebbers van skiën, lekker eten en welzijn zich maar kunnen wensen: een spa, zwembad, yoga en genoeg mogelijkheden om te ontspannen.

Wanneer u door de deuren van Club Med de Val d’Isère loopt, krijgt u de kans om het eerste Club Med Exclusive Collection Resort in de bergen te ontdekken. Dit is een unieke kans om een ​​andere definitie van luxe te ervaren, waarbij privacy, informaliteit en ontspanning voor het hele gezin worden gecombineerd.

Exclusive Collection Resort

Winter 2021/2022 markeert het laatste seizoen van Club Med Val d’Isère als 4𝚿 Resort en wordt in december 2022 een prachtig Exclusive Collection Resort! Het interieurdesign, bedacht door Studio Marc Hertrich & Nicolas Adnet, is geïnspireerd op de atmosfeer van het hooggebergte en het historisch erfgoed van Val d’Isère. Het Resort ligt direct aan de pistes en past perfect in het landschap van Val d’Isère, een van de meest sportieve en elegante bergdorpen in de Franse Alpen, midden in de Savoie.

 

Contacteer ons

Bellen

+32 9 220 40 53

Mailen

info@omnitravel.be

Bezoeken

Kortrijksesteenweg 321, 9000 Gent