Frankrijk

Club Med Tignes

Genesteld op 2.100 m hoogte, midden in het meest feestelijke deel van Tignes, in Val Claret, laat het nieuwe Resort Club Med Tignes het bergleven bruisen. Hier staan sport en adrenaline op het programma, dankzij een uitzonderlijk skigebied dat geschikt is voor alle niveaus.

Voor elk skiniveau

In het centrum van het meest levendige deel van het bergdorp Tigne, in Val Claret, brengt het nieuwe Club Med Resort Tignes frisse energie in de bergen. Sport en adrenaline komen samen in dit geweldige skigebied dat geschikt is voor elk niveau. De sfeer is vrolijk en gezinsvriendelijk, van het decor vol kleuren en patronen tot aan de traditionele bergstijl. Dompel uzelf onder in het comfort van de Suites in de Exclusive Collection Zone voor meer privacy en gepersonaliseerde services.

Adrenaline staat in Tignes op één, dankzij een groot aantal spannende sportactiviteiten, die zowel in de zomer als in de winter worden aangeboden in het skigebied Tignes-Val d’Isère. Vervolgens komt energie, dankzij zowel de buitenactiviteiten als de wellnessfaciliteiten.

Ideaal familie resort

Bij Club Med Tignes is alles ontworpen voor een heerlijke familievakantie. Het Resort biedt:

  • Een Petit Club Med voor kinderen van 2 – 3 jaar
  • Een Mini Club Med® voor kinderen van 4 – 10 jaar
  • Een Passworld, speciaal voor tieners van 11 – 17 jaar
  • Leuke spelletjes, zowel binnen en buiten
  • 70% van de kamers is speciaal ontworpen voor gezinnen

Contacteer ons

Bellen

+32 9 220 40 53

Mailen

info@omnitravel.be

Bezoeken

Kortrijksesteenweg 321, 9000 Gent