Club Med Senegal

Club Med Cap Skirring 4𝝭

Het vernieuwde Club Med Cap Skirring 4𝝭 is je persoonlijke oase van rust in Senegal. Waar enkel de overvliegende pelikanen je middagdutje nog kunnen verstoren.

Club Med Senegal Cap Skirring 01 - Club Med Gent Omnitravel

Authentiek Afrikaanse vibes

Op ontdekking in Afrika? De weelderige Casamance-delta is een schoolvoorbeeld voor de ruige schoonheid van de Senegalese savanne. Dit tropische juweel ontdek je best vanuit het recent vernieuwde resort Cap Skirring 4𝝭. Een haast legendarische Club
Med Resort, langs een met palmbomen omzoomd strand dat zich kilometerslang uitstrekt.

Met de jeep door de bush

Je logeert tussen de palmbomen, vlak aan het strand. In de schaduw van de rieten daken van het resort vind je de beste plek om heerlijk te relaxen. In je persoonlijke oase van rust kunnen enkel de overvliegende pelikanen je middagdutje nog verstoren. Ook goed toeven is het op het terras van Beach Lounge, sierlijk geïntegreerd in het omliggende tropische bos.

Cap Skirring is een geliefd resort bij golfliefhebbers. De unieke 9-holesbaan loopt op sommige delen zelfs langs de zee. Of wat dacht je van een boottocht met een catamaran, de bush verkennen met een jeep of tussen de mangroves varen met een kano? Om je onder te dompelen in de couleur locale, regelen we graag een hengelexcursie op de ‘bolongs’, de kenmerkende zoutwaterkanalen van de Senegalese kust. Of maak kennis met de kleurrijke festiviteiten, rituelen en dansen van het Diola-volk.

Contacteer ons

Bellen

+32 9 220 40 53

Mailen

info@omnitravel.be

Bezoeken

Kortrijksesteenweg 321, 9000 Gent