Marbella

Club Med Magna Marbella 4š¯¯­

In het zuiden van AndalusiĆ« is Club Med Magna Marbella 4ĪØ de ideale winterbestemming, dankzij het milde klimaat dat het hele jaar door heerst. In het laagseizoen maakt u van de gelegenheid gebruik om vrolijke kersttradities te ontdekken, evenals een van de beroemdste carnavals ter wereld.

Oase van rust en welzijn

Geen zin in de drukte en het massatoerisme van de Spaanse costaā€™s, maar wel in zon, de gezelligheid en cultuur van AndalusiĆ«? Kom dan de high-end ervaringen van dit 4 Resort ontdekken in een uitzonderlijke setting.

De kamers liggen in een gebouw dat bestaat uit drie vleugels, in de vorm van een windmolen. U heeft zicht op zee, op de bergen of op de stad. Het Resort heeft 2 afzonderlijke zones: een rustige zone die enkel toegankelijk is voor volwassenen en eentje voor gezinnen met kinderen. Zo kan ieder op het eigen ritme van deze wondermooie plek genieten.

Ga op verkenning

Het Resort is ideaal gelegen voor culturele uitstapjes. Op anderhalf Ć  2,5 uur rijden bezoekt u wereldberoemde bezienswaardigheden met de mooiste voorbeelden van Arabisch-Andalusische architectuur: Sevilla, Granada, Cadix, CĆ³rdoba, Ronda en de typisch witte dorpjesā€¦

Ook zoā€™n trek gekregen van al die cultuur? Schuif dan snel aan tafel, want onze chef-koks hebben allerlei zonnige gerechten met streekproducten voor u klaargemaakt. Kies een plekje uit in onze restaurants of buiten aan de gezellige, lange tafels voor een chique garden partyā€¦ Het lijkt wel een heuse feria!

Sport, spel en welzijn!

Boogschieten, trampoline, tennis, beachvolleybal, padel tennis, mini-golf, ziplineā€¦ Zoek niet langer! Dit is ons Resort met het grootste aanbod aan sport- en andere activiteiten in Europa. Samen met de G.O.ā€™s kunnen uw kinderen ze allemaal ontdekken: van lokale muziekstijlen en flamencodans tot de Andalusische schilderkunst.

Met het Amazing Family Programma (inclusief) beleeft u samen met de kinderen de dolste avonturen. Niet meer bijkomen van het lachen? Zo hoort vakantie te zijn!

Frisse oase

AndalusiĆ« is het rijk van licht, zon en warmteā€¦ Heerlijk, maar soms is afkoeling meer dan welkom. Verfrissing is er genoeg in Club Med Magna Marbella. Want hoewel het Resort aan het begin van het droge rotsgebergte van de Sierra Blanca ligt, logeert u in maar liefst 14 hectare fris groen met veel schaduwrijke plekjes.

Bovendien zijn er 5 badzones om af te koelen:

  • Fonteinen en waterpartijen in de typisch Andalusische tuinen van het Resort
  • Grote zwembaden: het kinderzwembad, de Zen Pool (enkel toegankelijk voor volwassenen), het lagune-zwembad en het waterparkā€¦
  • De kers op de taart om helemaal te ontspannen? Een wellness-behandeling in de Spa by Cinq Mondes.

Contacteer ons

Bellen

+32 9 220 40 53

Mailen

info@omnitravel.be

Bezoeken

Kortrijksesteenweg 321, 9000 Gent