Club Med Days

kortingen tot €700 per persoon

Profiteer van de Club Med Days – hét ideale moment om uw toekomstige vakantie te boeken. Onder de zon zijn goede voornemens nog mooier! Krijg een korting tot -€700 per persoon op een selectie van Resorts en Rondreizen voor komende lente en zomer. Van alle goede voornemens voor het nieuwe jaar is dit de leukste én de makkelijkste om vol te houden!

“Club Med Days” van 11 tot 30 januari 2024.

Dankzij de Club Med Days profiteer je van kortingen tot -700€ per persoon op een selectie resorts en dit voor de komende lente- en zomerperiode.

Wat zijn de voorwaarden voor de Club Med Days?

Boekingsdatum :
van 11 tot 30 januari 2024
Afreisdatum :
van 2 maart tot 3 november 2024
Promotie :
tot -15% / -700€ per persoon
Minimum verblijf :
3 nachten
Maximum verblijf :
28 nachten

GA OP VAKANTIE NAAR DE BERGEN IN MAART-APRIL

4 redenen om in de lente naar de bergen te gaan

De dagen worden langer:

Dat betekent langer skiën en snowboarden, maar ook sneeuwwandelingen maken met rackets én natuurlijk langer après-skiën in het zonnetje of van het verwarmde zwembad of de spa genieten.

De pistes zijn helemaal van u alleen… of toch bijna!

In maart en april is het beduidend minder druk op de pistes. Dit is dus het ideale moment om in alle rust aan uw bochten te werken en voor de kinderen om hun eerste stapjes op de latten te zetten!

Zon en strakblauwe lucht:

De temperaturen worden zachter, dat betekent terrasjesweer en wandelingen of excursies in de streek terwijl u heerlijk van de zon geniet.

Zachtere prijsjes

Kortom, wij hebben alles in huis om je optimaal te laten genieten van alles wat een bergvakantie bij Club Med te bieden heeft!

Contacteer ons

Bellen

+32 9 220 40 53

Mailen

info@omnitravel.be

Bezoeken

Kortrijksesteenweg 321, 9000 Gent